דורון בר און - Farm to Table

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

 iCook - המטבח של דורון בר און

מזה שנים שמו של השף דורון בר און נקשר בקרב מביני דבר לאוכל טוב ומקצוענות. במשך שנים היה מוביל דרך בסצנת האוכל המשובח והאירוח, בעליו של חברות קייטרינג , גני ארועים ומסעדות. את כישרונו, ניסיונו וגישתו המיוחדת הוא מיישם כיום במטבח האירוחiCook במושב היוגב בבישול ארוחות פרטיות לאירועים עסקיים ומשפחתיים, ובסדנאות בישול המיועדות לעסקים, לעובדי חברה ומנהלים.

המטבח הפתוח והיפה מגיש אוכלFarm to Table - תוצרת חקלאית שנאספת מחקלאי האיזור : ירקות, שמן הזית, מוצרי החלב וגבינות , פטריות ארינג'י, דבש וה- כל אלה הופכים במטבח של דורון למנות נפלאות . ככה מבשל רק מי שחי ונושם את מקצב החיים החקלאיים בעמק יזרעאל .

דורון מספר:

"גדלתי כאן בעמק יזרעאל בבית אליו הביאו הורי ריחות וטעמים שזכרו מאירופה. לאלה נוספו הטעמים והניחוחות החדשים, העזים והצבעוניים של עמק יזרעאל. בחצר אספנו ביצים טריות זמן רב לפני שהכרתי את המושג "תרנגולות חופש". יחד עם אבי חרשתי, זרעתי ולמדתי מה שהאדמה הזו יכולה לתת."

המקום הזה הוא הבית שלי וההשראה שלי: אני מאמין בקשר בין המקום שאני חי בו והאוכל שאני מבשל ומגיש. אני מכיר את החקלאים שמגדלים את הירקות והפירות, את הרפתנים, את הלולנים, את הירקנים. אני אוהב לדבר איתם והם מביאים לי את תוצרתם, כל דבר בעונתו.

המטבח הוא מקום נפלא לחגוג בו את החיים

לפרטים נוספים והזמנות, פנו אלינו בטלפון שמספרו 04-9893247, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.