iCook - הוא המקום המושלם לארוח
במושב היוגב, בין שדות רחבי ידיים של עמק יזרעאל, נמצא המטבח של השף דורון בר און ואשתו ענת.
דורון מבשל כפי שיכול רק מי שנולד כאן בעמק, שף שמבשל ויוצר לפי מקצב החיים החקלאיים סביב.
כדי להכין את האוכל שלנו אנחנו אוספים למטבחנו ירקות, שמן זית, גבינות, שמנת וחלב, פטריות, דבש ושאר תוצרת טרייה מהחקלאים סביבנו בעמק יזרעאל. התפריטים משתנים אצלנו מטבח ממש כמו הנוף שמשתנה עם עונות השנה, ותמיד בכל עונה, "התבלין הסודי" באוכל שלנו הוא אהבה לבני אדם ולארוח.
המטבח היפה והפתוח בעיצובו המוקפד, אומנות על הקירות ומוקף גן ירק וגינת תבלינים אורגנית מתאים לארוח ארוחות פרטיות וארוחת לעסקים, מושלם לאירועים ולסדנאות בישול.
השף דורון בר און
מזה שנים שמו של השף דורון בר און נקשר בקרב מביני דבר לאוכל טוב ומקצוענות. במשך שנים היה מוביל דרך בסצנת האוכל המשובח והאירוח, בעליו של חברות קייטרינג , גני ארועים ומסעדות. את כישרונו, ניסיונו וגישתו המיוחדת הוא מיישם כיום במטבח האירוחiCook במושב היוגב בבישול ארוחות פרטיות לאירועים עסקיים ומשפחתיים, ובסדנאות בישול המיועדות לעסקים, לעובדי חברה ומנהלים.
המטבח הפתוח והיפה מגיש אוכלFarm to Table – תוצרת חקלאית שנאספת מחקלאי האיזור: ירקות, שמן הזית, מוצרי החלב וגבינות , פטריות ארינג'י, דבש וה- כל אלה הופכים במטבח של דורון למנות נפלאות . ככה מבשל רק מי שחי ונושם את מקצב החיים החקלאיים בעמק יזרעאל .
דורון מספר:
"גדלתי כאן בעמק יזרעאל בבית אליו הביאו הורי ריחות וטעמים שזכרו מאירופה. לאלה נוספו הטעמים והניחוחות החדשים, העזים והצבעוניים של עמק יזרעאל. בחצר אספנו ביצים טריות זמן רב לפני שהכרתי את המושג "תרנגולות חופש". יחד עם אבי חרשתי, זרעתי ולמדתי מה שהאדמה הזו יכולה לתת."
המקום הזה הוא הבית שלי וההשראה שלי: אני מאמין בקשר בין המקום שאני חי בו והאוכל שאני מבשל ומגיש. אני מכיר את החקלאים שמגדלים את הירקות והפירות, את הרפתנים, את הלולנים, את הירקנים. אני אוהב לדבר איתם והם מביאים לי את תוצרתם, כל דבר בעונתו.
המטבח הוא מקום נפלא לחגוג בו את החיים
iCook מקום מושלם לחגוג בו
לפרטים נוספים והזמנות, פנו אלינו בטלפון שמספרו 04-9893247, במייל baron@baron.co.il
או צרו קשר בטופס