מתכונים

מרין קנודל MARILLEN  KNODEL – כופתאות משמש של שפרה בר און

מרין קנודל הן כופתאות בצק תפוחי אדמה אוסטריות ממולאות חצי משמש טרי וכפית סוכר. לאחר שהן מוכנות מזהיבים אותן במחבת בחמאה ופירורי לחם . אוכלים את הכופתאות המוכנות חמימות והמשמש הטרי החלוט בתוכן יחד עם הציפוי הפריך של הפירורים מתערבלים בפה לטעם וינאי קיצי נפלא

ככה אנחנו פותחים במשפחת בר און את הקיץ כל שנה.

קרא עוד

מרמלדת הדרים

זו בעצם מרמלדה כי ריבה בהגדרה זו תערובת מבושלת של פרי עם סוכר  ומרמלדה זה אותו דבר רק מכילה גם את קליפות הפרי . לא נראה לי שהדיוק ממש קריטי בעניין הזה אלא חשובה השורה התחתונה כמו שאומרים: שתתקבל בסופו של תהליך ריבת הדרים מרירה – מתוקה וזהובה .

קרא עוד

סלט אפרסמונים של דורון

זהו סלט מקסים לארוח בסתיו ובחורף, תחשבו משהו בכיוון של סלט וולדורף משודרג

קרא עוד

Scroll to top
דילוג לתוכן